Stationreclame

Bij Station-reclame hebben de reizigers vaak alle tijd om uw boodschap te bekijken

Met stationreclame kunt u ongelofelijk veel mensen bereiken. En ze hebben vaak alle tijd en aandacht om uw reclameboodschap te bekijken. Stations in Nederland verwerken dagelijks vele honderdduizenden reizigers. Gemiddeld is een reiziger dagelijks twintig minuten op een station aanwezig. Stations staan vol met Abri’s en andere lichtbakken waar reclame op kan worden gemaakt. Op de perrons bevinden zich vaak klik lijsten waar posters in worden geplaatst. Ook in de trein zelf zijn mogelijkheden om te adverteren.

Wij kopen graag de beste plekken voor u in tegen de scherpste prijzen

Wij kunnen voor u de beste condities bedingen. Graag kopen wij de beste plekken in voor u tegen de scherpste prijzen uit de markt. Als u wilt kunnen wij ook de vormgeving en het drukwerk van uw reclame-uiting voordelig voor u verzorgen.

Waarom u het beste naar ons kunt overstappen voor de inkoop van uw stationreclame?

Wij besparen u heel veel tijd en geld.

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

Zoek je een tekstschrijver, vormgever, drukker, verspreidorganisatie of een uitgever. Wij zorgen ervoor dat alle zaken perfect op elkaar aansluiten en plannen alles van concept, ontwerp en productie tot plaatsing en verspreiding.

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?