effectief folders verspreiden op
basis van postcodegebied

Wekelijks vinden vele miljoenen folders en flyers hun weg naar Nederlandse consumenten. Het verspreiden van flyers en folders is een van de meest succesvolle manieren van adverteren. Niet alleen voor de grote jongens als Mediamarkt en Albert Heijn, maar ook voor de lokale ondernemer blijkt folderverspreiding bijzonder effectief te zijn. Verspreidgebieden worden in de regel bepaald op basis van postcodegebieden. U kunt dus per postcode selecteren waar u uw folder of flyer wilt verspreiden.

Slim het verspreidgebied bepalen met uw bedrijf als uitgangspunt

De meeste bedrijven hebben een lokaal verzorgingsgebied en kiezen ervoor om hun folder in een bepaalde straal rond de winkel te verspreiden. Zijn bepaalde gebieden extra interessant of juist niet, dan kunnen we daarop inspelen.

U betaalt relatief kleine prijzen, omdat wij groothandel in folderverspreiding en drukwerk zijn

Wij kopen voor honderden klanten folderverspreiding en drukwerk in. Zie ons dus als groothandel in deze zaken. Wij kennen de markt en weten wat de prijzen (horen te) zijn. Bij verspreidorganisaties weten wij kortingen te bedingen die u zelf als eindgebruiker niet krijgt. U bent via ons dus vrijwel altijd goedkoper uit dan wanneer u zelf inkoopt. Als u hulp nodig heeft met het ontwerp van uw flyer of folder, dan helpen onze goed opgeleide grafisch vormgevers u graag.

Verschillende manieren van folderverspreiding

Op deze site bespreken wij een aantal manieren van folderverspreiding. Qua response is er onderling weinig verschil tussen de manieren van verspreiding. De enige uitzondering is het separaat verspreiden. Daarbij gaat uw folder exclusief/alleen de brievenbus in op het moment dat u heeft aangegeven. Dat is dus nog effectiever, maar ook iets duurder.

Meerdere verspreiders

In Nederland zijn vele verspreidorganisaties actief die allemaal een eigen verzorggebied hebben en soms is er ook sprake van overlap. Bij grotere verspreidingen heeft u dus al gauw met meerdere organisaties te maken. Wij weten wat de beste manier van verspreiden is in uw beoogde verspreidgebied.

Wij kopen uw folderverspreiding voordelig voor u in

Reken maar dat wij zorgen dat uw folder goed en voordelig verspreid wordt. Als u wilt regelen wij het hele traject voor u. Van concept tot ontwerp. En van het benodigde drukwerk tot de daadwerkelijke verspreiding. Zo houdt u uw handen vrij voor de zaken waar u echt goed in bent: het runnen van uw bedrijf.

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?