Huis-aan-huis kranten

Met huis-aan-huis kranten kunt u perfect uw doelgroep bereiken

Iedere week vallen honderden lokale huis-aan-huis kranten bij miljoenen mensen op de mat. Deze kranten hebben meestal een lokale of regionale focus en brengen ook “nieuws uit de buurt”.

De meeste bedrijven opereren lokaal

Geldt dat ook voor uw onderneming? Dan spreekt u als adverteerder met huis-aan-huisbladen perfect uw doelgroep aan.

Kleinere oplage, lagere kosten

Omdat de oplage bij lokale bladen beduidend kleiner is dan bij landelijke bladen, betaalt u aanzienlijk minder voor een advertentie. Dat maakt lokaal adverteren ook voor kleinere MKB-bedrijven heel goed bereikbaar.

Beter en goedkoper adverteren in huis-aan-huis kranten

In veel gebieden  zijn soms meerdere aanbieders van huis-aan-huis-kranten. We kennen ze allemaal: welk bereik/oplage/verspreidgebied en welke prijs! Ook zijn soms verschillende edities van een uitgave, zodat er nog beter en gerichter , goedkoper in die buurt geadverteerd kan worden.

Prijzen variëren van een paar tientjes tot duizenden euro’s

Prijzen beginnen bij een paar tientjes voor een kleine rubrieksadvertentie tot duizenden euro’s voor een paginagrote advertentie in grotere uitgave.De prijzen hangen samen met de oplage en de marktpositie van de krant.

Wij kopen de advertentieruimte voordelig voor u in en maken desgewenst ook uw advertentie op

Bespaar tijd en geld en adverteer rendabel! Opmaak/ontwerp verzorgen doen we dagelijks. We kennen alle formaten en weten wat wel en niet ‘werkt’ .

Vragen? Neem dan contact op. Wij helpen u graag.

Huis-aan-Huis kranten
Huis-aan-Huis bladen

Zoek je een tekstschrijver, vormgever, drukker, verspreidorganisatie of een uitgever. Wij zorgen ervoor dat alle zaken perfect op elkaar aansluiten en plannen alles van concept, ontwerp en productie tot plaatsing en verspreiding.

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?