Stadionreclame

Via stadionreclame kunt u met uw commerciële boodschap miljoenen
mensen bereiken

Stadions zijn geweldige publiekstrekkers. Denk maar aan belangrijke voetbalwedstrijden, popconcerten of atletiekevenementen. Soms is er sprake van een uitverkocht huis en zitten er miljoenen mensen voor de buis. Reken dus maar dat uw stadionreclame gezien wordt.

De mogelijkheden om te adverteren zijn eindeloos

Nederland telt enige tientallen grote stadions. Daarbij gaat het al lang niet meer alleen om borden langs het veld. U kunt uw stadionreclame op de boarding en op het veld projecteren en via Led-schermen adverteren. Het uitzenden van ingesproken reclameboodschappen en televisiespots tijdens de wedstrijd of het evenement behoort eveneens tot de mogelijkheden. U kunt adverteren door middel van posterframes, folderbakken, Mupi’s en lichtbakken. Zelfs de entreekaartjes kunt u van uw reclameboodschap voorzien.

Wij bezorgen u graag een uitverkocht huis

Niet alleen kunnen wij deze stadionreclame heel voordelig voor u inkopen. Wij kunnen ook van uw reclameboodschap een publiekstrekker maken. Graag helpen wij u bij de ontwikkeling van het concept en de uitwerking. Zodat u hele goede zaken kunt doen en van een mooie winst verzekerd bent.

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

Zoek je een tekstschrijver, vormgever, drukker, verspreidorganisatie of een uitgever. Wij zorgen ervoor dat alle zaken perfect op elkaar aansluiten en plannen alles van concept, ontwerp en productie tot plaatsing en verspreiding.

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?