Mobiele Abri

Met mobiele abri’s kunt u uw reclameboodschap naar uw doelgroep toesturen

Mobiele abri’s zijn eigenlijk reclameboodschappenwagens. Uw reclameboodschap wordt geplaatst op een of meer Italiaanse oldtimers en rijden rond ter promotie van uw bedrijf of evenement. Ook kan een mobiele abri geplaatst worden bij een evenement of op een plek waar uw doelgroep zich bevindt.

Een mobiele abri doet het helemaal goed in combinatie met een flyeractie

Eventueel kunnen we een mobiele abricampagne combineren met een flyeractie waarbij uw flyers of folders worden uitgedeeld door een promotieteam. Uw mobiele abricampagne kopen we graag scherp voor u in. Daarnaast kunnen we u helpen met de opmaak van de abriposters en de eventueel uit te reiken folders of flyers. Ook het benodigde drukwerk kunnen we u heel voordelig leveren.

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

Zoek je een tekstschrijver, vormgever, drukker, verspreidorganisatie of een uitgever. Wij zorgen ervoor dat alle zaken perfect op elkaar aansluiten en plannen alles van concept, ontwerp en productie tot plaatsing en verspreiding.

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?