Online Personeelsadvertenties

Online personeelsadvertenties: dé manier om snel, voordelig en effectief de juiste medewerkers aan te trekken

Zolang er bedrijven zijn zullen ze op zoek zijn naar de juiste mensen om hun vacatures in te vullen. Tegenwoordig gebeurt dit vaak online. U kunt vacatures plaatsen op honderden online vacaturebanken die vaak actief zijn op bepaalde vakgebieden of in een bepaalde regio.

Succesvolle personeelswerving is vaak een combinatie van online en offline

Ieder bedrijf heeft wel een vacaturebank die aansluit bij zijn doelgroep. Ook zijn er vaak doorplaatsingen mogelijk naar allerlei verwante sites en (vak)bladen en kranten. Zodat uw vraag uitgezet wordt bij een breed maar niet te breed publiek. Dat is vaak heel veel goedkoper dan los plaatsen van advertenties.

De ‘perfect match’ voor de ‘perfect price’

Graag bekijken we hoe we de specifieke vacature voor uw bedrijf op de beste, snelste en voordeligste manier kunnen invullen. Bovendien helpen we u graag met het ontwikkelen en uitwerken van een concept, dat aantrekkingskracht heeft.

Zoek je een tekstschrijver, vormgever, drukker, verspreidorganisatie of een uitgever. Wij zorgen ervoor dat alle zaken perfect op elkaar aansluiten en plannen alles van concept, ontwerp en productie tot plaatsing en verspreiding.

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?