Met Huisaanhuiskrant

Een folder in een huis-aan-huiskrant: dé manier om uw lokale doelgroep te bereiken

Wekelijks verschijnen vele lokale huis-aan-huiskranten. Deze kranten brengen meestal lokaal nieuws en houden zich bezig met alles wat er speelt in de regio. En dus met alles wat uw lokale doelgroep interesseert. Ze worden dan ook heel goed gelezen en hebben een trouw lezerspubliek. Als uw folder samen met de huis-aan-huiskrant de brievenbus in gaat, is de kans dus erg groot dat uw reclameboodschap álle aandacht krijgt van de ontvanger.

De ervaring leert dat de responseverschillen minimaal zijn

Of u nu kiest voor losse folders, het folderpakket of verspreiden met een huis-aan-huiskrant, het verschil in response is minimaal. Uitzonderingen daargelaten. Dit kunnen wij met volle overtuiging zeggen na de verspreiding van enige tientallen miljoenen flyers en folders. Als u uw folders meerdere malen verspreidt, kan het zeker geen kwaad om eens te wisselen van verspreidwijze. Dan kunt u bekijken welke manier van verspreiden het beste scoort.

Verspreiden met de krant is meestal wel iets duurder

Uw folder met de krant laten bezorgen is vaak wel iets duurder dan verspreiden via het folderpakket en het verspreiden van losse folders. Of dat terecht is, is volgens ons vaak de vraag. In sommige vallen wel en in andere gevallen zeker niet. Wij adviseren u graag wat in uw geval het verstandigste is.

Wij kunnen uw folderverspreiding voordelig van A tot Z voor u regelen

Bij MKB Media kunnen wij uw folderverspreiding met de lokale huis-aan-huiskrant voordelig voor u oppakken. Als u wilt verzorgen we alles voor u. Van idee tot uitwerking en van drukkerij tot deurmat. Het benodigde drukwerk leveren wij ook graag.

Folderverspreiding is maatwerk

De prijzen bij folderverspreiding zijn gebaseerd op een groot aantal factoren. Pas als we alle gegevens hebben, kunnen we een prijs voor u maken. Prijzen zijn afhankelijk van:

  • het gewicht van het drukwerk (hoe zwaarder, hoe duurder per 1000 stuks)
  • het aantal folders dat u wilt verspreiden ( hoe meer, hoe goedkoper per 1000 stuks)
  • het gebied waarin u de folders wilt verspreiden (stedelijk is goedkoper dan landelijk)
  • de week van verspreiding (vlak voor kerst is duurder dan midden in de zomer)
  • de frequentie waarin u wilt verspreiden (hoe vaker, hoe goedkoper)

U kunt uw folder al verspreiden vanaf een paar honderd euro

Neem contact met ons op om de mogelijkheden voor uw bedrijf te bespreken. Als wij weten wat uw wensen zijn, geven wij binnen een uur(!) een offerte op maat af.

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

Zoek je een tekstschrijver, vormgever, drukker, verspreidorganisatie of een uitgever. Wij zorgen ervoor dat alle zaken perfect op elkaar aansluiten en plannen alles van concept, ontwerp en productie tot plaatsing en verspreiding.

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?