Folderverspreiding (hah)

Folderverspreiding is misschien wel de meest effectieve manier van adverteren

Wekelijks vinden nog steeds vele miljoenen flyers en folders hun weg naar miljoenen Nederlandse brievenbussen. De meeste bedrijven hebben een lokale of regionale focus. Huis-aan-huis verspreiding kan tot op postcode nauwkeurig. Daarom ook effectief voor lokale en regionale bedrijven .

Niet alleen grote retailers  als bijv. Etos, Mediamarkt en Praxis doen goede zaken met folderen. Ook de lokale ondernemer!

Niet voor niets folderen ‘de grote retailers’ . Zelfs online webshops maken hier gebruik van! Het levert ze enorm veel extra klanten en business op. Dat wordt wekelijks gemeten. Als lokale of regionale ondernemer kunt u ook uw boodschap of actie/aanbieding bijzonder effectief en succesvol onder de aandacht brengen.

Er zijn veel mogelijkheden

Via onze pagina verspreidingen informeren wij u graag over de mogelijkheden.

Van ontwerp en drukwerk tot en met bezorging

Wij regelen graag uw folderverspreiding van ontwerp en drukwerk tot en met de bezorging in een geselecteerd gebied. Prijzen beginnen bij een paar honderd euro voor een kleine lokale verspreiding.

Bel of mail ons voor meer info en de scherpste prijzen in de markt!

Wij besparen u tijd en geld! Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

locker-hand-key-blue-red
Lockers-closed-red

Zoek je een tekstschrijver, vormgever, drukker, verspreidorganisatie of een uitgever. Wij zorgen ervoor dat alle zaken perfect op elkaar aansluiten en plannen alles van concept, ontwerp en productie tot plaatsing en verspreiding.

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?