Busreclame

Zet uw product, dienst of bedrijf op de kaart met busreclame

Iedere dag rijden er duizenden bussen door heel het land. Daar zitten honderdduizenden mensen in maar er zijn nog veel meer mensen die deze bussen zien rijden. De gemiddelde bus is zestien uur per dag onderweg. Busreclame is een van de meest effectieve manieren om outdoor reclame te maken en naamsbekendheid te realiseren.

De bus is een blikvanger van formaat

Reken maar dat u opvalt met uw reclameboodschap op de bus. Zowel op de zijkant als de achterkant van de bussen kunt u adverteren op groot formaat. Bij sommige bussen kunt u uw boodschap ook binnen vertonen op beeldschermen of op posters in A3 klik lijsten.

Bij ons raakt u ook in vervoering van de prijs

Wij kunnen busreclame voordelig voor u inkopen. En als u daar prijs op stelt, verzorgen wij ook graag de opmaak van uw reclameboodschap.

“Think big, think bus”

Prijzen beginnen bij een kleine duizend euro en kunnen oplopen tot vele tienduizenden euro’s voor een volledig beplakte bus die gedurende een langere tijd rondrijdt.

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

Zoek je een tekstschrijver, vormgever, drukker, verspreidorganisatie of een uitgever. Wij zorgen ervoor dat alle zaken perfect op elkaar aansluiten en plannen alles van concept, ontwerp en productie tot plaatsing en verspreiding.

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?