A0 Frames

Opvallend en voordelig zichtbaar met A0 posterframes

Adverteren dmv A0 posters kan in bijna alle Nederlandse steden (Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, enz.) . De posters worden vaak gemonteerd op elektriciteitskasten of aparte A0-objecten of op de muur.

De frames zijn doorgaans te boeken in vaststaande series van 15-20-25 stuks (of meer) per week. Per serie zijn de locaties gelijkmatig verdeeld over de stad. Cherry-picking (het zelf uitkiezen van de lokaties) kan soms ook maar heeft een toeslag. In bepaalde periodes kan er ook een toeslag zijn.

Soms zijn er ‘last-minute’ aanbiedingen: dan kan je een groot aantal (bijv 1000 of meer vlakken) afnemen tegen een sterk gereduceerde prijs.

Prijs indicatie:

Ook de opmaak , het drukwerk en het leveren van de posters kunnen wij zeer voordelig voor u regelen.

Wij kopen graag uw A0 posterframecampagne in voor u. Ook helpen we u graag met de opmaak van de posters en kunnen we het drukwerk voordelig voor u leveren.

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

Zoek je een tekstschrijver, vormgever, drukker, verspreidorganisatie of een uitgever. Wij zorgen ervoor dat alle zaken perfect op elkaar aansluiten en plannen alles van concept, ontwerp en productie tot plaatsing en verspreiding.

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?