Banners op website

Banners op websites zorgen voor de perfecte klik met uw doelgroep

97% van de Nederlanders van 13 jaar en ouder heeft toegang tot internet en 94% van deze mensen is afgelopen maand online actief geweest. Kortom, uw doelgroep is online. Met een banner kunt u uw doelgroep heel gericht bereiken. Want u kunt ze op elke specifieke site plaatsen. Ook kunt u pakketten afnemen voor een vooraf vastgesteld aantal vertoningen op bijvoorbeeld de 500 meest populaire websites van Nederland. U kunt zelfs per geografisch gebied adverteren, zodat u uw doelgroep effectief kunt bereiken. Ook kunt u de tijdvlakken van de vertoningen bepalen. En mede dankzij het Nederlandse Cookie-beleid kunnen we uw doelgroep specifieker benaderen via een banner.

Wij kunnen uw online banner campagne voordelig voor u inkopen

Graag kienen we voor u uit wat de meest effectieve en voordelige manier is om uw doelgroep te bereiken. Bovendien helpen we u graag bij de ontwikkeling van uw banner campagne. Van idee tot en met de vormgeving en plaatsing ervan. Zodat er een optimale klik ontstaat met uw doelgroep.

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

Zoek je een tekstschrijver, vormgever, drukker, verspreidorganisatie of een uitgever. Wij zorgen ervoor dat alle zaken perfect op elkaar aansluiten en plannen alles van concept, ontwerp en productie tot plaatsing en verspreiding.

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?