Bioscoop | Overige Ruimtes

De bioscoopreclame begint al ver buiten de bioscoopzaal

Eigenlijk begint de bioscoopreclame al zodra de filmliefhebbers de bioscoop binnenlopen. Vrijwel elke bioscoop (zoals Pathè, Kinepolis) heeft in de algemene ruimtes frames en beeldschermen geïnstalleerd. Ook daarop kunt u uw reclameboodschap presenteren aan de duizenden bezoekers die deze ruimtes betreden, voordat ze uiteindelijk in de filmzaal komen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan reclamevlakken in de foyer, lift, trappen en roltrappen.

Voor een dubbeltje op de eerste rang

Wij kunnen deze reclame-dragers voordelig voor u inkopen. Prijzen voor deze manier van adverteren beginnen al bij enkele honderden euro’s. Ook helpen we u graag bij de productie en kunnen wij de posters tegen een scherpe prijs leveren.

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

DAT KUNNEN WIJ!

Deze informatie / uitleg is van VOOR COVID19. UIteraard zijn we op de hoogte van de beperkingen / aanpassingen die momenteel gelden . Neem contact op om samen te kijken of deze vorm van adverteren mogelijk toch interessant kan zijn.

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?