Losse Folders

Met losse folders valt u meer op, zeker als lokale ondernemer

Minder folders betekent over het algemeen meer aandacht per folder. Kiest u voor losse folders, dan gaat uw folder samen met een aantal andere folders als een stapeltje door de brievenbus. Meestal zijn dat maximaal 5 flyers per keer, uitzonderingen daargelaten. Bij het folderpakket zit u meestal tussen een flinke stapel andere folders. De grote landelijke retailers (denk aan Kruidvat, Gamma, Lidl, enz.) zitten vrijwel altijd bij elkaar in het folderpakket. Lokale, meestal kleinere bedrijven, kiezen voor de losse folders. Zodat ze er meer uitspringen.

De ervaring leert, dat de responseverschillen minimaal zijn

Of u nu kiest voor losse folders of het folderpakket, het verschil in response is minimaal. Dit kunnen wij zeggen na de verspreiding van enige tientallen miljoenen flyers en folders. Als u uw folders meerdere malen verspreidt, kan het zeker geen kwaad om eens te wisselen van verspreidwijze. Dan kunt u bekijken welke manier van verspreiden het beste scoort. Verspreiding via het folderpakket is meestal iets duurder dan het verspreiden van losse flyers. Dat geldt vooral bij relatief kleine oplages tot 25.000 stuks.

Wij kunnen uw folderverspreiding voordelig van A tot Z voor u regelen

Bij MKB Media kunnen we uw folderverspreiding voordelig voor u oppakken. Als u wilt verzorgen we alles voor u. Van concept en ontwerp tot het drukwerk en de bezorging. Drukwerk leveren wij u graag via onze zustersite drukdedrukkosten.nl.

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

Zoek je een tekstschrijver, vormgever, drukker, verspreidorganisatie of een uitgever. Wij zorgen ervoor dat alle zaken perfect op elkaar aansluiten en plannen alles van concept, ontwerp en productie tot plaatsing en verspreiding.

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?