Separate Verspreiding

Separate verspreiding: bewezen de meest succesvolle manier van huis-aan-huis-verspreiding

Na vele miljoenen flyers en folders te hebben verspreid met separate verspreiding kunnen we dit echt met zekerheid stellen.

Als enig kind krijg je alle aandacht

Uw boodschap gaat als enige in de brievenbus op het door u gekozen tijdstip. Daardoor liggen uw concurrenten zeker niet op de mat. Bovendien kunnen uw potentiële klanten niet worden afgeleid door andere reclameboodschappen.

De prijs-kwaliteitsverhouding is meer dan oké

Separate verspreiding van uw folder is wel een stuk duurder dan uw folder verspreiden met bijvoorbeeld een folderpakket (van bv. Spotta) . Logisch. Exclusiviteit heeft nu eenmaal zijn prijs. De verspreider kan maar 1 reclameboodschap bezorgen en is dus exclusief voor u aan het werk. Hij kan de kosten niet delen met andere adverteerders. Daar staat tegenover dat uw folder alle aandacht krijgt. Daardoor zult u zeker een hogere response krijgen. Aan u om te beoordelen of u dat het extra geld waard vindt.

U kunt al kiezen voor separate verspreiding vanaf 5.000 folders

Vanaf 5.000 flyers of folders kunt u separate verspreiding inzetten. Wilt u weten wat de kosten zijn? Bel of mail ons voor informatie. Als u aangeeft hoeveel folders u separaat wilt verspreiden, geven wij binnen een uur een prijs af!

Verspreiden is maatwerk

Prijzen zijn onder meer afhankelijk van de volgende factoren:

  • hoe snel u wilt verspreiden (spoedklussen zijn duurder)
  • hoeveel folders u wilt verspreiden (hoe meer, hoe goedkoper per stuk)
  • waar u wilt verspreiden (stedelijke gebieden zijn goedkoper dan landelijke gebieden)
  • hoe vaak u wilt verspreiden (hoe vaker, hoe goedkoper per keer)
  • hoeveel uw drukwerk weegt (hoe zwaarder, hoe duurder)

Voorkom dat u teveel betaalt

Bij een bedrijf dat u op voorhand een prijs noemt, betaalt u vrijwel altijd teveel.

Wij kunnen uw separate folderverspreiding van A tot Z voor u regelen

Om te beginnen kunnen we uw separate folderverspreiding voordelig voor u inkopen. Daarnaast pakken we graag de ontwikkeling van de folder zelf voor u op. Van idee tot uitgewerkte tekst en vormgeving. Ook regelen wij graag het benodigde drukwerk voor u.

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

Zoek je een tekstschrijver, vormgever, drukker, verspreidorganisatie of een uitgever. Wij zorgen ervoor dat alle zaken perfect op elkaar aansluiten en plannen alles van concept, ontwerp en productie tot plaatsing en verspreiding.

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?