Evenementen

Evenementen zijn grote publiekstrekkers

Dagelijks worden er vele evenementen georganiseerd waar talloze mensen op afkomen. Wij kunnen vrijwel iedere manier van adverteren inzetten om het evenement te promoten of om uw product, dienst of bedrijf in de schijnwerpers te zetten.

Wij zetten uw evenement of boodschap op de kaart

Er zijn heel veel manieren om uw boodschap succesvol over te brengen. Van de simpele maar o zo effectieve flyer tot driehoeksborden. Van radio- tot TV-spots. En van de lokale krant (zoals de Bode) tot het entreekaartje van het evenement aan toe.

Laat de communicatie maar aan ons over

Wij hebben veel ervaring. Niet alleen in het promoten van evenementen. Maar ook in het aantrekken van bezoekers en het impactvol communiceren van uw bedrijf, product of dienst. Bij MKB Media kunnen wij al deze zaken voordelig voor u regelen. Van idee tot concept en realisatie. Ook leveren wij u graag het benodigde drukwerk voor uw evenement.

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

Zoek je een tekstschrijver, vormgever, drukker, verspreidorganisatie of een uitgever. Wij zorgen ervoor dat alle zaken perfect op elkaar aansluiten en plannen alles van concept, ontwerp en productie tot plaatsing en verspreiding.

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?