Emailmarketing

Email-marketing: gratis uw direct mailings en nieuwsbrieven versturen via de digitale brievenbus

Vrijwel iedereen zit dagelijks achter een computer en ontvangt iedere dag vele mails. Email direct marketing is natuurlijk perfect in te zetten om uw doelgroep te benaderen. Dat kunnen bestaande klanten zijn die u aan u wilt binden en waarmee u meer business wilt doen. Maar het kunnen natuurlijk ook potentiële klanten zijn.

Voorkom dat uw Email Direct Marketing in de digitale prullenbak verdwijnt

Het versturen van een goede Email Direct Marketing campagne, kortweg EDM, is een vak apart. Het is zaak om uw commerciële boodschap kernachtig en op een tot de verbeelding sprekende manier te verwoorden en vorm te geven. Want u wilt natuurlijk niet dat uw EDM ongeopend in de digitale prullenbak verdwijnt. Wij helpen u graag bij het opzetten en uitwerken van een EDM-campagne die uw doelgroep aanspreekt. Bovendien kunnen we aan adressenbestanden komen van mensen die echt tot uw doelgroep behoren.

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

Zoek je een tekstschrijver, vormgever, drukker, verspreidorganisatie of een uitgever. Wij zorgen ervoor dat alle zaken perfect op elkaar aansluiten en plannen alles van concept, ontwerp en productie tot plaatsing en verspreiding.

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?