Abrireclame

Met abrireclame trekt u alle aandacht

In het hele land staan tram- en bushaltes. Vaak zijn dit glazen huisjes met één of twee advertentievlakken. Dagelijks wachten mensen in zo’n huisje op de tram of bus en staan ze letterlijk stil bij de reclame-uitingen. Iedere paar minuten stopt er een tram of bus met enige tientallen kijkers. En er rijden en lopen constant mensen voorbij. Tel daarbij op dat de abri’s ’s avonds verlicht zijn en uw uiting staat dag en nacht in de schijnwerpers. Kortom, met een abri-campagne krijgt uw uiting heel veel exposure.

Wat kost een rondje abri’s?

Campagnes bestaan vaak uit een serie vaststaande vlakken in een bepaald gebied. Abri-campagnes worden per week geboekt. Verlengen kan bijna altijd tegen gereduceerd tarief. Prijzen beginnen bij enkele honderden euro’s voor een kleine lokale campagne.

Een abri-campagne met stopping-power

Wij kunnen uw abri-campagne scherp voor u inkopen. Daarnaast kunnen we zowel in tekst als in vormgeving een opvallende uiting voor u ontwikkelen met de gewenste ‘stopping-power’. En ‘last but not least’ drukken we ook graag de drukkosten voor u bij de productie van de posters.

Zoek je een tekstschrijver, vormgever, drukker, verspreidorganisatie of een uitgever. Wij zorgen ervoor dat alle zaken perfect op elkaar aansluiten en plannen alles van concept, ontwerp en productie tot plaatsing en verspreiding.

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?