Wil je een (responsive) website  ?  We helpen je een groter deel van je doelgroep te bereiken en online succes te behalen. Jouw online aanwezigheid en zichtbaarheid moet tenslotte perfect aansluiten bij je bedrijf en doelgroep.

Bepaal je doelgroep en zorg voor een strategie

Bezoekers moeten snel kunnen zien wat je te bieden hebt, waar je voor staat en hoe ze actie kunnen ondernemen. Hoe wil je gezien worden ? Webdesign is hierin relevant.

Je eigen website heb je zelf in je beheer

Je website wordt professioneel, overzichtelijk en gebruiksvriendelijk gemaakt. Niet alleen voor de bezoeker, maar ook voor jou! Op een eenvoudige manier kun je zelf wijzigingen doorvoeren. Denk aan het aanpassen van teksten of informatie en toevoegen van artikelen of nieuwsberichten met afbeeldingen.

Webdesign op maat met jouw huisstijl

Een website op maat, passend bij je bedrijf, onderscheidend. Heeft je huisstijl eerst een vernieuwing nodig of heb je nog geen huisstijl?  Wij bewaken en ontwerpen jouw huisstijl, een eigen identiteit en passende herkenbaarheid.

Gevonden worden in Google is belangrijk voor je website en online succes

Gefeliciteerd! Je hebt een professionele website, maar hij scoort niet? Hoe kan dat? Een website heeft geoptimaliseerde teksten, aansprekende afbeeldingen en een doordacht marketingplan nodig om goed te kunnen functioneren. Wij geven meer aandacht aan jouw website zodat je beter zichtbaar en vindbaar bent door zoekmachines. Jouw verhaal wordt SEO technisch (volgens de laatste richtlijnen voor zoekmachineoptimalisatie) geschreven.

Gebruik social media voor traffic van en naar jouw website

Social media, je kunt er (bijna) niet omheen. Met oa inzet van social media eventueel ondersteund met off-line uitingen (drukwerk,huis-aan-huis verspreidingen of adverteren)  boosten weverkeer naar je website. Hierdoor wordt je website beter bekeken en groei je naar meer succes!

Bij het ontwikkelen van de website of webshop staan jouw wensen centraal. Neem contact met ons op voor meer online succes. Wij bespreken graag met je wat de mogelijkheden zijn voor je website om de doelstellingen te behalen die jij voor ogen hebt.

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?