Billboards

Met billboards kan niemand om uw reclameboodschap heen

‘Think big’ met een billboard: hele grote reclameborden die veelal langs ‘s-lands grote snelwegen staan. Daarnaast kun je ze letterlijk en figuurlijk niet missen bij grote winkelcentra, stadions en vliegvelden.

Een billboard heeft grote impact, maar er hangt ook een prijskaartje aan

Meestal zijn billboards voorzien van grote posters. Maar steeds vaker zijn het ook grote LED-schermen. Vanwege het prijskaartje is het een manier van adverteren die door de bank genomen alleen is weggelegd voor de grotere adverteerders. Prijzen beginnen bij enkele duizenden euro’s voor een enkel bord bij een campagne van 1 week.

Soms is één billboard al genoeg om uw punt te maken

Een billboard kan meestal per stuk worden geboekt. Vaak wordt een kleine serie ingekocht. De campagneduur is meestal 1 week of een veelvoud daarvan. Doorplaatsen kan doorgaans tegen gereduceerd tarief.

Een billboard verdient een groot idee

Omdat het bij billboards om grote bedragen gaat, kunnen wij ook grote kortingen voor u bedingen. Ook helpen wij u graag met het bedenken van een ‘big idea’ voor uw billboardcampagne. Daarnaast pakken wij graag de visuele uitwerking van uw campagne voor u op. En kunnen wij de kosten van het drukwerk aanzienlijk drukken.

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

Zoek je een tekstschrijver, vormgever, drukker, verspreidorganisatie of een uitgever. Wij zorgen ervoor dat alle zaken perfect op elkaar aansluiten en plannen alles van concept, ontwerp en productie tot plaatsing en verspreiding.

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?