Toiletreclame

Horeca toiletreclame: ook ideaal voor reclameboodschappen

Nederland telt vele duizenden horecagelegenheden die dagelijks gasten ontvangen. Dit betekent gelegenheid voor: horeca toiletreclame. Bij veel horecabedrijven kunt u adverteren met posterframes die geplaatst zijn bij de toiletgroepen.

Adverteren bij meerdere horecabedrijven tegelijk

De campagnes worden meestal in een vaststaande serie aangeboden en tegelijk geplaatst bij meerdere horecabedrijven. De horeca toiletreclame campagne loopt meestal een week. Verlengen kan doorgaans tegen gereduceerd tarief.

Wij kunnen een mooie korting voor u bedingen

Prijzen beginnen bij enkele honderden euro’s. Wij kunnen uw horeca toiletreclame campagne tegen een scherpe prijs voor u inkopen. Ook helpen we u graag bij de opmaak en kunnen we het benodigde drukwerk voordelig voor u leveren.

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

Zoek je een tekstschrijver, vormgever, drukker, verspreidorganisatie of een uitgever. Wij zorgen ervoor dat alle zaken perfect op elkaar aansluiten en plannen alles van concept, ontwerp en productie tot plaatsing en verspreiding.

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?