Landelijke televisie

Met landelijke televisie kunt u een miljoenenpubliek bereiken

Nederland heeft afgezien van de drie publieke televisiezenders ook een handvol commerciële televisiezenders waarop geadverteerd kan worden. De gemiddelde Nederlander zit bijna drie uur per dag voor de televisie. Per uur mogen commerciële zenders twaalf minuten reclame maken. Publieke zenders (zoals NPO) vertonen minder reclame. Dat komt vooral omdat daar programma’s niet worden onderbroken door een reclameblok.

Wij zorgen graag dat u in beeld bent bij uw specifieke doelgroep

Zenders en programma’s worden vaak bekeken door bepaalde groepen van de bevolking. Bij de boodschap die u wilt overbrengen, kunnen we dus een programma of zender zoeken die daar het beste bij past. Ook kunnen we voor u reclame inkopen in een “informatief” programma. Er zijn heel veel mogelijkheden om te adverteren op de landelijke televisie.

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

Zoek je een tekstschrijver, vormgever, drukker, verspreidorganisatie of een uitgever. Wij zorgen ervoor dat alle zaken perfect op elkaar aansluiten en plannen alles van concept, ontwerp en productie tot plaatsing en verspreiding.

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?