Landelijke Radio

Met landelijke radio verwerft u voordelig nationale bekendheid met uw product, dienst of bedrijf

Radio is hét medium om snel en voordelig aan uw naamsbekendheid te werken. Daarnaast is radio bij uitstek geschikt om acties wereldkundig te maken. Met radio kunt u feilloos uw doelgroep bereiken Nederland telt vijf landelijke publieke radiozenders en daarbij een aantal landelijke commerciële radiozenders (zoals Radio 538, Qmusic en Sky Radio). Zenders en programma’s worden vaak beluisterd door bepaalde groepen van de bevolking. Denk hierbij aan mensen in een bepaalde leeftijdscategorie of mensen met dezelfde interesses. Luisteraars zijn vaak trouw en luisteren dagelijks naar dezelfde zenders en programma’s. Bij de boodschap die u wilt overbrengen, kunnen we dus een programma of zender zoeken die daar het beste bij past.

Wij kopen uw radioreclame in voor een spotprijs

Graag bedingen wij een mooie korting voor u bij de inkoop van uw landelijke radiocampagne. Daarnaast kunnen we een radiospot voor u produceren die perfect op uw doelgroep is afgestemd.

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

Zoek je een tekstschrijver, vormgever, drukker, verspreidorganisatie of een uitgever. Wij zorgen ervoor dat alle zaken perfect op elkaar aansluiten en plannen alles van concept, ontwerp en productie tot plaatsing en verspreiding.

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?