Lokale Radio

Met lokale radiozenders zit u op precies dezelfde golflengte als uw doelgroep

Nederland telt vele lokale radio zenders die dagelijks de regio bedienen met lokaal nieuws en verslag doen van alles wat er speelt in de regio (zoals ZuidWestFM) . Deze zenders worden heel goed beluisterd. Luisteraars zijn vaak erg trouw en luisteren dagelijks. Aangezien de meeste bedrijven in Nederland een lokaal verzorgingsgebied hebben is het dus vaak een bijzonder effectieve manier van adverteren.

Hoge luistercijfers leiden vaak tot hoge omzetcijfers

Met lokale radio bereiken de meeste bedrijven dus precies hun doelgroep. En dat leidt al gauw tot meer klanten met alle extra omzet van dien.

Wij kopen uw radioreclame in voor een spotprijs

Graag bedingen wij een mooie korting voor u bij de inkoop van uw lokale radiocampagne. Daarnaast kunnen we een radiospot voor u produceren die perfect op uw doelgroep is afgestemd.

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

Zoek je een tekstschrijver, vormgever, drukker, verspreidorganisatie of een uitgever. Wij zorgen ervoor dat alle zaken perfect op elkaar aansluiten en plannen alles van concept, ontwerp en productie tot plaatsing en verspreiding.

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?