Onze grafische ontdekkingsreizigers (ontwerpers of vormgevers genoemd)

staan klaar om je visitekaartje, huisstijl, advertentie, brochure of marketingcampagne vorm te geven. En gewoon rechtstreeks 1-op-1. Geen accountmanagers of projectmanagers die er tussen zitten.

Van bierviltje tot bedrijfspandbelettering

MKB Media creëert communicatiemiddelen in de volle breedte, voor kleine of grote bedrijven.  Grote of kleine marketingcampagnes, een nieuw merk, advertenties, reclame voor het openbaar vervoer, online en offline banners, het kan allemaal! Neem contact met ons op en laat je verrassen door onze creativiteit.

Uiteraard denken wij mee en luisteren we naar jouw wensen

Een (nieuw of aangepast) logo voor je bedrijf? Een brochure? Misschien heb je al een idee, of weet je goed wat je juist niet wilt. We kijken graag met een kritische blik en creëren jouw visuele identiteit of communicatieboodschap conform je missie en visie. Dit zorgt er voor dat jouw logo, jouw merk, jouw uiting ook daadwerkelijk aansluit bij wie je bent of wat je bedrijf doet/levert.

Je uiting op de beste materialen gedrukt

Drukwerk, dat klinkt vanzelfsprekend en makkelijk. Echter is het van belang dat je huisstijl of ontwerp, waar zoveel creativiteit in gestoken is, op het beste materiaal gedrukt worden. De ontwerpstudio van MKB Media heeft hier professionals voor. Met onze kennis en jarenlange ervaring adviseren wij je graag wat de mogelijkheden zijn om drukwerk en ontwerpen af te drukken. De mogelijkheden zijn onbeperkt! Wil je graag overleggen wat deze mogelijkheden zijn?

Neem contact met ons op, wij helpen je graag! Het grafisch ontwerpbureau van MKB Media (de studio) is te bereiken in de regio Rosmalen, Den Haag, en Roosendaal.

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?