Dagbladen

Voordelig en effectief uw specifieke doelgroep bereiken via (digitale) dagbladen

Het “ouderwetse” dagblad mag dan in oplage dalen, nog steeds lezen miljoenen mensen dagelijks een (digitale) krant. Bij sommige landelijke dagbladen heeft men ook lokale bijlages voor de grotere steden. Zo kunt u toch lokaal adverteren in een landelijke krant. Ook geven de grote landelijke dagbladen zoals de Telegraaf of online NU.nl regelmatig speciale bijlages uit die speciaal gericht zijn op een bepaalde doelgroep of een specifiek thema.

Wij kunnen ook uw advertentie vormgeven

Wij kopen graag uw reclameboodschap in dagbladen voor u in. En als u wilt maken we de advertentie ook voor u op zodat u uw bedrijf professioneel presenteert.

Wel zo makkelijk: één gespecificeerde factuur voor alle dagbladen

Wilt u meerdere advertenties in verschillende dagbladen, kranten of magazines plaatsen? Dan kunt u dit regelen door ons een enkele mail te sturen. U hoeft geen contact meer te hebben met vijf verschillende uitgevers van dagbladen en vijf facturen in te boeken. U krijgt aan het eind van de maand een overzichtelijke rekening met daarin alles wat u via ons heeft laten plaatsen.

Ook veel tijd en geld besparen op plaatsingen in dagbladen?

Wilt u weten waarom we die belofte kunnen waarmaken? Neem meteen contact met ons op. Wij helpen u graag!

Newspaper-krant-huis-aan-huis

Zoek je een tekstschrijver, vormgever, drukker, verspreidorganisatie of een uitgever. Wij zorgen ervoor dat alle zaken perfect op elkaar aansluiten en plannen alles van concept, ontwerp en productie tot plaatsing en verspreiding.

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?