MKBmedia zorgt voor besparingen
op drukwerk!

Eigenaar Felix Barenholz is oprichter van MKBmedia in 2003 en sindsdien koopt hij drukwerk en media in voor bedrijven, overheidsinstellingen en verenigingen. Wij kennen de markt en denken graag met u mee. Wij werken samen met meerdere toonaangevende drukkerijen en weten voor u de beste voorwaarden en prijzen te bedingen.

Bij MKB media maken we onze naam waar.

Wij drukken of bedrukken: briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, flyers, folders, brochures, magazines, jaarverslagen, boekjes, mailings, posters voor driehoeksborden, abri’s en billboards, gevelreclame, werkkleding, relatiegeschenken, noem maar op. Als onafhankelijke adviseurs gaan wij voor u op zoek naar de juiste drukker die de allerbeste kwaliteit levert tegen de scherpste prijs. Bij ons heeft u dus de allerbeste drukwerk deal.

Je hoeft je nergens druk over te maken. Wij regelen alles voor je.

Je kan de tekst en het ontwerp bij ons kant-en-klaar aanleveren. Maar als je wilt kunnen wij ook dat geheel of gedeeltelijk voor je regelen. Een aansprekend idee. Vormgeving op maat. Een tekst schrijven of herschrijven. Daarvoor kunnen wij altijd een beroep doen op een van onze professionele tekstschrijvers of vormgevers.

En we laten niets aan het toeval over. Zo controleren we altijd eerst alle aangeleverde bestanden, voordat ze in productie gaan. Zodat je een perfect stukje drukwerk krijgt. Daarbij is alles mogelijk. Als je wilt drukken we ook in PMS-kleuren.

Drukwerk nodig? Bel ons anders even!

U kunt ons ook altijd even bellen op 0412-480014. Dan spreken we de drukwerk bestelling graag met je door. En wil je een afspraak maken bij jou of bij ons op kantoor, dan kan dat vanzelfsprekend ook.

Wij presteren ook uitstekend onder hoge druk.

Spoedbestellingen geen probleem. Wij zijn gewend om met druk om te gaan. Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

ink-printing-Drukwerk-matter-machine
ink-machine-Drukwerk-printing-matter

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?