Drukwerk of presentatiematerialen? Echt alles!

MKBmedia levert drukwerk en presentatie-materialen voor bedrijven, overheidsinstellingen en verenigingen. Van 1 poster tot miljoenen flyers. Van 1 rollbanner of een reclamespandoek/bord tot complexe of exclusieve brochures, boeken of presentatiematerialen. En….vaak nog goedkoper ook.. ja zelfs vaak goedkoper dan de ‘internetdrukkers’.

Echt alles “waar je inkt op kan smeren”  🙂 

Wij drukken of bedrukken: briefpapier, enveloppen, visitekaartjes, flyers, folders, brochures, magazines, jaarverslagen, boeken, trainingsmaterialen, (DM-) mailings, posters, gevelreclame, spandoeken, borden, rollbanners, stickers, werkkleding, relatiegeschenken, enz.

Door ons volume en ervaring hebben we de meest geschikte productie-faciliteiten  die de beste kwaliteit levert tegen de scherpste prijs. Geen poes-pas en gewoon achteraf betalen na levering 🙂

Je hoeft je nergens druk over te maken. Wij regelen alles voor je.

Je kan de tekst en het ontwerp bij ons kant-en-klaar aanleveren. Maar als je wilt kunnen wij ook dat geheel of gedeeltelijk voor je regelen. Een aansprekend idee. Vormgeving op maat. Een tekst schrijven of herschrijven. Daarvoor kunnen wij altijd een beroep doen op een van onze professionele tekstschrijvers of vormgevers.

En we laten niets aan het toeval over. Zo controleren we altijd eerst alle aangeleverde bestanden, voordat ze in productie gaan. Zodat je een perfect stukje drukwerk krijgt. Daarbij is alles mogelijk. Als je wilt drukken we ook in PMS-kleuren.

Drukwerk nodig? Bel ons anders even!

U kunt ons ook altijd even bellen op 0412-480014. Dan spreken we de drukwerk bestelling graag met je door. En wil je een afspraak maken bij jou of bij ons op kantoor, dan kan dat vanzelfsprekend ook.

Wij presteren ook uitstekend onder hoge druk.

Spoedbestellingen geen probleem. Wij zijn gewend om met druk om te gaan. Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?