Lokale sportvelden en kantines

Via stadionreclame kunt u met uw commerciële boodschap miljoenen
mensen bereiken

Sportverenigingen hebben een brede sociale functie. Iedere week weten honderdduizenden mensen de weg te vinden naar de lokale sportvelden om daar te trainen of een wedstrijd te spelen of te bekijken. Vandaar: Sportvereniging reclame!

Als financieel supporter wint u de sympathie van de lokale bevolking

Sportvereniging reclame wordt goed gezien. Van reclameborden langs het veld tot grote frames in en om het clubhuis. En van een TV-scherm in de kantine tot een tafel met folders bij de ingang. Mogelijkheden genoeg om uw boodschap onder de aandacht te brengen. Bovendien verovert u als financieel supporter van de lokale clubs de harten van bestaande en nieuwe lokale klanten. En dat levert u heel veel extra business op.

Wij zijn graag uw supporter bij het regelen van al deze zaken

Bij MKB Media kunnen we alles heel voordelig voor u regelen. Van concept tot ontwerp en uitvoering. Ook kopen wij graag het benodigde drukwerk voor u in.

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

Zoek je een tekstschrijver, vormgever, drukker, verspreidorganisatie of een uitgever. Wij zorgen ervoor dat alle zaken perfect op elkaar aansluiten en plannen alles van concept, ontwerp en productie tot plaatsing en verspreiding.

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?