Laat je (bedrijf, product of / dienst) zien !

Maak reclame daar waar je doelgroep zit!  Wij adviseren je hoe, waar en wanneer je het beste kunt adverteren.

Goedkoper en efficiënter adverteren, via onze media-inkoop.

Wij kopen voor honderden klanten advertentieruimte in , kennen de markt en weten wat de prijzen (horen te) zijn. Wij krijgen kortingen die u zelf als eindgebruiker niet krijgt. Wij verdelen die “extra korting” met u. Daardoor bent u als klant goedkoper uit. En het scheelt u ook nog eens heel veel kostbare tijd want ons media-advies is gratis*.

U kunt effectiever adverteren, omdat wij onafhankelijk zijn

Wij zijn niet verbonden aan een uitgever. Wij adviseren onpartijdig en bedingen de beste voorwaarden. Het resultaat staat voorop. Welk medium zal leiden tot meer zichtbaarheid of conversie? Krant, magazine, buitenreclame, folderverspreiding, online campagne of een dm-mailing ? etc..

Een voorproefje van de mogelijkheden?

Kijk verder op deze website en ontdek alvast de meest voorkomende manieren van adverteren met soms een prijsindicatie. *(wel zo handig toch?)

U kunt rekenen op de beste voorwaarden tegen de laagste prijzen

Op onze website vindt u alleen indicatieve prijzen. Waarom? Adverteren is maatwerk. Daadwerkelijke prijzen zijn afhankelijk van allerlei factoren. Wanneer, waar, hoe en hoe vaak wilt u bijvoorbeeld adverteren.

Laat u niet te snel verleiden.

Ga niet te snel in op  aanbiedingen van uitgevers en laat ons ,  samen met U , kijken of de verwachting  reëel is en of de prijs ‘netjes’ is.

 

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?