Lichtmastreclame

Zet uw product, dienst of bedrijf in de schijnwerpers met lichtmastreclame

In veel Nederlandse steden (Amsterdam, Rotterdam, enz) bestaat de mogelijkheid om te adverteren via lichtbakken die zijn gemonteerd aan lichtmasten en lantaarnpalen (lichtmastreclame). Vaak zijn de lichtbakken geplaatst in de stadscentra. Maar u kunt de lichtbakken ook vinden op de aanrijroutes van veel steden, op industrieterreinen en langs snelwegen. Vaak gaat het om contracten voor meerdere jaren.

Over de inkoop van lichtmastreclame moet u niet te licht denken

Wij hebben veel kennis en ervaring als het gaat om de inkoop van lichtmastreclame. Die zetten wij graag voor u in. Ook helpen we u graag bij het ontwerp van de reclame-uiting die geplaatst moet worden. Prijzen beginnen bij ongeveer 2500 euro voor een periode van drie jaar (afhankelijk van plek van plaatsing en eventueel te betalen gemeentelijke leges).

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

Zoek je een tekstschrijver, vormgever, drukker, verspreidorganisatie of een uitgever. Wij zorgen ervoor dat alle zaken perfect op elkaar aansluiten en plannen alles van concept, ontwerp en productie tot plaatsing en verspreiding.

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?