Personeelsadvertenties

Adverteren met wervingskracht

Het plaatsen van personeelsadvertenties is een vak apart. Met een jarenlange achtergrond in werving&selectie&headhunting hebben wij gelukkig al die kennis in huis!

Wat is het profiel van uw kandidaat en hoe wilt u die doelgroep gaan bereiken? Er zijn allerlei kranten en bladen waar u in kunt adverteren. Ook buitenreclame kan geschikt zijn. Online zijn er honderden websites die zich als vacaturebank presenteren of websites waar online-bannering effectief kan zijn bij t werven van personeel. Hoe specifieker de kandidaat hoe selectiever u moet adverteren.

Hoe, waar en wanneer en wat mag dat kosten?

allereerst een TIP: Gebruik niet altijd hetzelfde stukje standaard (corporate) text over je bedrijf. Pas dat aan aan je doelgroep, de gewenste kandidaat. Een toekomstige productie-medewerker vindt mogelijk andere zaken aantrekkelijk/interessant bij je bedrijf dan een lid voor de Raad van Bestuur!

Wij beschikken over de lezersprofielen van de kranten/magazines. Weten ‘wie’ wanneer waar rijdt/loopt (buitenreclame) en kopen/adviseren al vele jaren op alle vacaturebanken pakketten in die veel goedkoper zijn dan wanneer u dat zelf doet . Het advies is uiteraard gratis!

Indien gewenst  ontwikkelen/ontwerpen en plaatsen wij graag personeelsadvertenties voor u met wervingskracht. Zowel offline als ON-line!

Neem contact met ons op. Wij helpen u graag!

newspaper-employment-redmarker-in-hand
people-having-a-conversation-folder

Zoek je een tekstschrijver, vormgever, drukker, verspreidorganisatie of een uitgever. Wij zorgen ervoor dat alle zaken perfect op elkaar aansluiten en plannen alles van concept, ontwerp en productie tot plaatsing en verspreiding.

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?