Lokale televisie

Lokale televisiezenders worden bijzonder goed bekeken door uw doelgroep

Nederland telt enige tientallen lokale televisie zenders (zoals Omroep ZuidWest) die dagelijks de regio bedienen met lokaal nieuws en verslag doen van alles wat er speelt in de regio. Deze zenders worden heel goed bekeken. Kijkers zijn vaak erg trouw en kijken dagelijks. Aangezien de meeste bedrijven in Nederland een lokaal verzorgingsgebied hebben, is het dus vaak een bijzonder effectieve manier van adverteren.

Hoge kijkcijfers leiden vaak tot hoge omzetcijfers

Met lokale televisie bereiken de meeste bedrijven dus precies hun doelgroep. En dat leidt al gauw tot meer klanten met alle extra omzet van dien.

Wij kopen uw TV-reclame in voor een spotprijs

Graag bedingen wij mooie kortingen voor u bij de inkoop van uw lokale televisiecampagne. Daarnaast helpen we u graag met de productie van uw reclamespot.

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

Zoek je een tekstschrijver, vormgever, drukker, verspreidorganisatie of een uitgever. Wij zorgen ervoor dat alle zaken perfect op elkaar aansluiten en plannen alles van concept, ontwerp en productie tot plaatsing en verspreiding.

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?