Mupireclame

Mupi-reclame werpt een mooi licht op uw zaak

Een Mupi is in een losse reclamezuil die is voorzien van een poster met een reclameboodschap die van achteren wordt belicht. Soms zijn de Mupi’s uitgerust met een roulerend systeem dat meerdere posters vertoont. In sommige gevallen zijn het geen losstaande zuilen, maar worden ze tegen de muur of aan een gevel gemonteerd. De Mupi’s zijn vaak te zien in winkelcentra en in de binnensteden van grote en middelgrote plaatsen. Met Mupi-reclame staat uw product, dienst of bedrijf dus vol in de schijnwerpers. En vaak ook nog eens op de plaats van verkoop.

Ook in het donker goed zichtbaar

Mede door het gebruik van de verlichting vallen de Mupi’s goed op en zijn ze dag en nacht goed zichtbaar. Dat maakt Mupi’s tot een bijzonder effectieve manier van adverteren.

Wij kopen uw Mupi-campagne graag voordelig voor u in

Een Mupi-campagne wordt meestal aangeboden in een vaststaande serie voor de periode van een week of een veelvoud daarvan. Verlengen van een campagne kan vaak tegen gereduceerd tarief. Wij kunnen uw Mupi-reclamecampagne voor een scherpe prijs voor u inkopen.

Ook helpen wij u graag met het ontwikkelen van de reclamematerialen

Wij beschikken ook over de creatieve mensen om uw reclameboodschap voordelig voor u te ontwikkelen. Van idee tot uitwerking in tekst en vormgeving. En van opmaak tot plaatsing. Als u wilt pakken wij het hele traject voor op. Ook regelen we graag het benodigde drukwerk voor uw Mupi-reclamecampagne.

Zoek je een tekstschrijver, vormgever, drukker, verspreidorganisatie of een uitgever. Wij zorgen ervoor dat alle zaken perfect op elkaar aansluiten en plannen alles van concept, ontwerp en productie tot plaatsing en verspreiding.

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?