WAT DOEN
WIJ?

MKB·media, opgericht in 2003, is een fullservice reclame-mediabureau. Wij maken je bedrijf/dienst/product ONZICHTBAAR bij je  doelgroep. MKB·media verzorgt echt alles op het gebied van reclame! Drukwerk, logo’s en huisstijlen, webdesign, folders, brochures, media-/marketingadvies, advertenties (+ inkoop), autobelettering, signing, huis-aan-huis verspreidingen en nog veel meer!

100% Onafhankelijk & objectief – snel, attent en gewoon goed

MKB·media is op geen enkele wijze zakelijk verbonden aan een uitgeverij , media-exploitant of drukkerij. Hierdoor zijn wij 100% objectief en gaan we voor de beste oplossing. Wel is het zo dat wij loyaal zijn aan goede en betrouwbare leveranciers, en daar onze voorkeur naar uit gaat!.

Want zeg nou zelf?..Dat wilt u toch ook? Klanten die loyaal zijn omdat uw snel, attent en goed werk levert tegen een mooie prijs? Zo hoort dat! Zo doet MKB·media dat!

WAAROM
MKB·MEDIA?

Of het nu gaat om drukwerk, advertentie-inkoop, buitenreclame, folderverspreiding, reclame bedenken/maken, rolbanners, borden langs de weg, brochures, dtp- ontwerp , strategie, mediaplanning, enveloppen, posters, boeken, flyers, direct-mail,  etc…

MKB·media maakt uw organisatie/product/dienst zichtbaar bij de gewenste doelgroep en helpt u met het realiseren van een relevante band met uw prospects en/of klanten.

Van idee tot uitvoering. Van 1 poster tot miljoenen flyers, van kleine zelfstandige tot nationale retailer. Alles en iedereen is relevant, daar denken wij over na!

Kortom: De 1-stop shop voor uw reclame- en marketing uitingen. En last-but-not-least: door onze ervaring en schaalgrootte halen we maximaal rendement uit uw budget en zijn we (bijna altijd) gunstiger geprijsd.

Probeer t maar eens: doe een benchmark!, vraag om onze gratis media/drukwerkscan!

WAAROM eigenlijk MKB·media ? Nou, gewoon omdat:

  • we knettergoed , -snel, en gek zijn van ons vak en ongegeneerd onze ideeën, ervaringen en visie delen met onze relaties/onze klanten .
  • de ‘teller’ niet meteen loopt bij het stellen van een vraag of advies maar pas nadat wij dat kenbaar maken..en vaak  gebeurt dat ook helemaal niet..:-)
  • wij kosten besparen op drukwerk , reclamematerialen en media-inkoop
  • we niet met intelligente vaktermen (die we echt allemaal kennen) proberen indruk te maken maar gewoon doen wat er gedaan moet worden ongeacht het budget.
  • onze klanten (en wij) prijzen / awards winnen en dat is geen toeval!

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?