Uw drukwerk en advertenties regelen?

Dat doen wij wel.

Wij besparen u niet alleen veel geld, maar ook veel kostbare tijd

Het concept is opgezet vanuit de gedachte dat ondernemers en bedrijven zich bezig willen houden met hun primaire bedrijfsactiviteiten. Uw core business, daar draait het om. Dat zijn de zaken waar u goed in bent en die u het leukste vindt. En daar is voor u als ondernemer ook de meeste winst te behalen.

U hoeft zich niet meer druk te maken over het inkopen van drukwerk,
advertentieruimte en folderverspreidingen. Dat doen wij wel.

U kunt ons het beste zien als groothandel in deze zaken en diensten. Wij kennen de markt. Weten wie de aanbieders zijn en wat de prijzen (horen te) zijn. Ons laten inkopen is vrijwel altijd goedkoper dan zelf drukwerk, mediaruimte en folderverspreidingen inkopen.

Drukwerk met de uitstraling die uw bedrijf verdient

Wij leveren nagenoeg alles wat er aan drukwerk op de markt is via onze website. Zie deze site als etalage van de meest voorkomende drukwerkitems op de Nederlandse markt. Als u speciale wensen heeft, dan regelen we dat ook graag voor u. Vindt u bestellen via een webshop lastig, geen probleem. Mail of bel ons en wij regelen het voor u. Wilt u uw drukwerk laten ontwerpen of bent u niet tevreden over het ontwerp?
Dan pakken wij dit graag voor u op.

Wij werken met professionele vormgevers en tekstschrijvers en geven uw bedrijf de uitstraling die het verdient. Samen kunnen we overleggen hoe we uw doelgroep het beste kunnen bereiken.

Folderverspreiding die niet in de papieren loopt

Wij kopen dagelijks folderverspreidingen in door het hele land en voor allerlei bedrijven. Variërend van 5.000 exemplaren tot meer dan een miljoen stuks. Wij hebben contact met vele verspreidorganisaties en weten hier door ons gezamenlijk inkoopvolume groothandelsprijzen te bedingen. Uw folder via ons verspreiden is dan ook vrijwel altijd een stuk goedkoper. Indien nodig pakken we graag de vormgeving voor u op, zodat u zich kan richten op datgene waar u het beste in bent: het runnen van uw bedrijf.

Bespaar uw tijd en geld

Als u met ons in zee gaat, profiteert u niet alleen van de lagere prijzen. U heeft bovendien nog maar 1 aanspreekpunt voor alle bovenstaande zaken.

Neem contact met ons op. Dan bespreken wij graag met u wat de mogelijkheden zijn in het door u beoogde of nog te bepalen gebied.

DAT KUNNEN WIJ!

Heb je al geklikt?

Vinden we leuk.

ONZICHTBAAR?